Tisztelt Hallgatók!

 

Jelen levélben szeretnénk összefoglalni az Immunológia alapjai tantárgy oktatása során alkalmazott pontozás legfontosabb elemeit.

  1. Ahogy már az előző levelünkben is hangsúlyoztuk: az év elején írt írásbeli kérdésekre adott pontoktovábbra is beszámításra kerülnek. Ez csoportonként 4 ill. 5 kis dolgozat pontjait jelenti, attól függően, hogy az egyetemi oktatási szünet bevezetése előtt vagy után volt a csoportoknak órája. Akinek csak 4 tesztje volt a félév eleji időszakban, annak a gyakorlatvezetőjével egyeztetett külön időpontban lesz lehetősége a pótlásra.
  2. Ezekhez a pontokhoz adjukhozzá a mostani online órákelején az előadásokból feltett 2 tesztkérdésre adott pontszámot. Ebből gyűjthető össze azév elején kihirdetett maximum20 pont, amiből a 10 pont feletti eredményt hozzáadjuk a vizsga pontszámhoz.
  3. vizsgára bocsáthatósághoz szükséges minimum 10 pont elvárást eltöröljük.
  4. A korábban a tantermi előadásokon szerzett pontok továbbra is beszámításra kerülnek.
  5. Az idei évben nem lesz Immunológia verseny.
  6. A vizsgáztatással kapcsolatban még nem rendelkezünk pontos információkkal, amint a Kari Vezetés kiadja a hivatalos iránymutatásokat azonnal ki fogjuk dolgozni a részleteket.

Az óra végi gyakorlatos tesztek értékelése:

  1. Az összes online oktatás során írt, a gyakorlatos anyaghoz tartozó teszteredményt mindenkinél átlagoljuk és %-ot számítunk belőle év végénaz alábbiak szerint. (Atöbbszörös jó választásos kérdéseknélKIZÁRÓLAG a TELJESEN jó válaszokat fogadjuk el.)

   

51%-60%             2 pont

61-70%               4 pont

71-80%                6 pont

81-90%                8pont

91% fölött            10 pont

 

 

Pécs, 2020. 04. 15.

 

 

 

Prof. Dr. Berki Tímea                                              Dr. Boldizsár Ferenc

Intézetigazgató                                                         egyetemi docens

                                                                                    Oktatási felelős