Tisztelt Hallgatók!

 

Korábbi levelünkben jeleztük, hogy a gyakorlatokon szerzett pontokkal kapcsolatban még további tájékoztatást adunk ki.

 

Először is szeretnénk leszögezni, hogy az eddigi tantermi előadásokon és gyakorlatokon szerzett pontok továbbra is érvényesek.

 

Az online gyakorlatokon szerezhető pontokkal kapcsolatban a következő döntéseket hoztuk:

 

  1. A gyakorlatok elején belépnek a MS Teams programba, bekapcsolódnak az „értekezlet” munkájába majd a csoportvezető utasítására az első 10 percben az előző heti előadásból 2 tesztkérdést kell megoldaniuk. A belépésre 10 perc, a válaszadásra 5 perc áll rendelkezésükre a medtraining.eufelületen. Ezek a kérdések hivatottak pótolni a korábbi gyakorlatos óra eleji 2 pontos kisdolgozatokat.

 

  1. Ezután következik a gyakorlatos diasorok online megbeszélése. Ehhez a gyakorlatvezető betölti a ppt anyagot (akár a narrált anyag is lehet) a MS Teams értekezlet felületére és diáról diára megállítva a vetítést magyarázza azokat. Közben a csoportvezető időnként megkérdezi, hogy érthető volt-e az anyag. Így a hallgatóknak lehetősége van kérdéseket feltenni, bekapcsolódni a gyakorlatba.

 

  1. Végül, az utolsó 15 percben, az aktuálisan tárgyalt gyakorlatos anyagokhoz további tesztkérdéseket teszünk fel a medtraining.eu felületen. A tesztek megoldására 5 perc áll rendelkezésre. A tesztekkel elért eredmény alapján, az 50% feletti sikeres válaszadást beszámítjuk - pluszpontok formájában - az év végi vizsgaeredménybe. Kizárólag az online oktatás során megoldott kérdések kerülnek beszámításra.

 

A gyakorlatokon való részvételt a tesztekre való regisztrációval fogjuk ellenőrizni és itt a hiányzásokra vonatkozó szabályokat tartjuk irányadónak.

 

Az oktatással kapcsolatban általános kérdésekkel Dr. Boldizsár Ferenc intézeti oktatási felelősnek lehet elektronikus levelet küldeni. Oktatóink email elérhetőségét a www.immbio.hu intézeti honlapon ill. az ÁOK honlapon is megtalálhatják.

 

 

Pécs, 2020. március 27.

 

 

Prof. Dr. Berki Tímea                                                  Dr. Boldizsár Ferenc

Intézet igazgató                                                          egyetemi docens (oktatási felelős)