1. május 14.

 

Tisztelt Hallgatók!

 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket ’Az immunológia alapjai’ vizsga kapcsán néhány fontos információra:

 

 1. A vizsga JELENLÉTI lesz az I. II. III. és IV. előadóteremben a Neptunban meghirdetett időpontokban.
 2. A vizsgázó hallgatók a Neptun e-mail rendszerén keresztül értesítést kapnak arról, hogy melyik teremben vizsgáznak. A vizsgázó hallgatók listáját úgyszintén kifüggesztjük a vizsgateremnél elhelyezett hirdetőtáblára. Kérjük a hallgatókat, hogy a biztonságos távolságot betartva a terem ajtaja előtt várják meg a terembe történő beléptetést.
 3. Szájmaszk viselése kötelező a terembe való belépéskor és a vizsga teljes ideje alatt.
 4. A vizsga elektronikus írásbeli lesz a medtraining.eu weboldalon.
 5. Szükséges, hogy minden vizsgázó hallgató hozza magával a saját Laptop vagy Tablet eszközét, amivel be tud jelentkezni a Medtrainning weboldalra (eszközt a vizsgázáshoz nem áll módunkban biztosítani).
 6. Vizsgázni KIZÁRÓLAG csak Laptop vagy Tablet segítségével lehet. A mobiltelefon NEM megengedett eszköz a vizsgázáshoz (ültetés előtt a hallgató köteles kikapcsolni telefonját, amit nem tarthat magánál, hanem elhelyezi azt az erre kijelölt helyen; okos óra sem lehet a hallgatónál).
 7. A hallgató gondoskodik arról, hogy az általa használt Laptop, ill. Tablet működőképes legyen, az elem töltöttsége kitartson a vizsga ideje alatt (120 perc). Töltési pontok csak korlátozott számban lesznek elérhetők a tantermekben.
 8. A hallgató köteles az Egyetem Eduroam internetes rendszerét használni a Medtraining-be történő bejelentkezéshez (ezt monitorozni fogjuk).
 9. Ültetéskor a hallgató igazolja személyazonosságát.
 10. Vizsga közben a Laptopon, ill. Tableten kizárólag a Medtraining applikáció lehet nyitva, más ablak, applikáció vagy dokumentum nyitva tartása, használata tilos és ilyen esetben a vizsga érvénytelen és elégtelen érdemjegyet eredményez.
 11. A vizsga bejezése előtt, még MIELŐTT a hallgató véglegesíti a vizsgát a Medtraining-ben, kézfelemeléssel jelzi a vizsgáztatást felügyelő oktatónak, hogy szeretné befejezni a vizsgát. Ezt követően az oktató jelenlétében (a Laptop/Tablet képernyője közben jól látható) a hallgató véglegesíti a vizsgát a Medtrainingben, majd az oktató felírja a jelenléti ívre a vizsga véglegesítésének pontos idejét és a szerzett pontszámot.

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Berki Timea

Dr. Boldizsár Ferenc

Immunológia és Biotechnológiai Intézet